Lekker uiteten gaan met je familie
Voor veel mensen is het heel belangrijk dat ze dingen kunnen doen in hun vrije tijd. Op deze manier kan je ook even je studie of je werk bijvoorbeeld vergeten. Dit is natuurlijk super belangrijk omdat je op deze manier ook van je stress kan afkomen die je opbouwt in je dagelijks leven. Zo kan je veel dingen doen die dit dan ook weghalen. Zo kan je een uitje plannen waarmee je met vrienden of je familie wat gaat doen. Dit kan dan ook van alles zijn, zo kan je bijvoorbeeld naar een dierentuin gaan of een speeltuin. Ook kan je ervoor kiezen om uiteten te gaan. Op deze manier kan je met vrienden of met je familie een hapje gaan eten en drinken in een restaurant. Zo kan je uit eten in Aalsmeer, hier heb je dan ook veel restaurants waar je uit kan kiezen natuurlijk. Uit eten in Aalsmeer is dan ook heel leuk omdat het dorp ook heel erg mooi is. Op deze manier kan je dan ook verschillende dingen doen. En kan je bijvoorbeeld naar het eten ook een leuke wandeling maken met je familie of met je vrienden. Op deze manier kan je meerdere dingen in een keer doen en kan dit dan ook heel leuk zijn. Zo kan je kiezen uit veel verschillende restaurants en kan je bijvoorbeeld kijken naar een Mexicaans of Italiaans restaurant. Op deze manier kan je gerechten proeven van andere culturen. Ook kan je kijken naar de gerechten die een restaurant aanbiedt en kan je kijken of dit je wel bevalt natuurlijk. Dit is dan ook heel belangrijk. Op deze manier hoef je niet onnodig geld te besteden aan dingen die je niet lekker vindt.
Restaurant kiezen
Zo kan je online op het internet kijken naar de verschillende restaurants die er zijn. Zo kan je kijken naar de prijzen en kan je kijken of je niet teveel geld kwijt bent. Ook kan je kijken naar de verschillende gerechten die een restaurant aan je kan aanbieden. Zo hebben recensies ook veel nut en kan je hier op aflezen wat vorige klanten van het bezoek vonden van een restaurant. Op deze manier kan je een beeld krijgen naar welk restaurant je naar toe wilt.
Gezond eten
Ook is het belangrijk dat je weet dat je gezond kan eten in een restaurant. Op deze manier hoef je niet alleen maar ongezond te eten in een restaurant en kan je hierin ook je eigen keuze maken die voor jou dan natuurlijk ook heel belangrijk is. Op deze manier kan je letten op bijvoorbeeld je dieet of vind je het gewoon heel belangrijk om gezond te eten in een restaurant. Vaak ben je hiervoor dan ook meer geld kwijt dan normaal.
Pizza bolognese maken
Een van de meest verkochte pizza’s wereldwijd en eigenlijk altijd lekker te noemen voor iedereen. Het recept voor een pizza bolognese maken is een eeuwenoud recept vanuit Italië, welke eigenlijk de basis legt voor vele andere pizza’s omdat de saus voor de pizza bolognese gewoon super goed is. Bij deze hebben we een recept gevonden voor de pizza bolognese te maken op een authentieke manier, voor de bodem kunt u kiezen uit een van onze andere recepten, dit recept gaat puur om de bereiding van het beleg van de pizza. Op Snellepizza.nl vind je nog meer recepten en informatie over het snel laten bezorgen van jouw pizza.
Pizza bolognese bakken
Iedereen kan het want het is een redelijk eenvoudig recept met veel voorkomende ingrediënten. Mocht het recept voor de pizza bolognese maken toch niet aan uw verwachtingen voldoen, of u heeft een beter recept laat dan een reactie achter voor ons, zodat we eventuele aanpassingen kunnen doen of uw nieuwe recept toe kunnen voegen.
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 hele gesneden ui in ringen
- 2 teentjes gesneden/geperste knoflook
- 1 blik gehakte tomaten (250gr)
- 250 gram gehakt
- 60 gram gesneden champignons
- 1 eetlepel tomatenpurree
- 40 gram italiaanse kruiden
- 3 eetlepeles Mascarpone
- 40 gram Parmazaanse kaas (of bekijk deze andere lekkere kazen voor op de pizza)
Instructies
- Bereid het deeg van de pizza bodem eerst voor aan de hand van een van onze andere recepten, en bak deze alvast 12 voor in de over op 220 graden
- Doe de olijfolie in een koekenpan en bak de gesneden uienringen alvast zo’n 3 minuten voor totdat ze goudbruin van kleur worden.
- Voeg vervolgens het gehakt en de knoflook toe en bak dit geheel in zo’n 5 minuten helemaal gaar.
- Draai vervolgens het vuur laag en voeg de champignons, gehakte tomaten, tomatenpuree, de kruiden, peper en zout toe en laat vervolgens in een afgedekte pan de saus zo’n 10 minuten garen.
- Roer om de paar minuten even door de saus voor een goede verdeling van de kruiden.
- Smeer de pizzabodem ondertussen in met de Mascarpone roomkaas
- Verdeel vervolgens de saus over de pizza, maar zorg ervoor dat de saus niet tot aan de rand van de pizza komt.
- Daarna strooi de parmezaanse kaas over de pizza en stop het geheel nog zo’n 8 minuten in de oven.
Wat is het nut van food video?
Je hebt vast weleens gekeken naar 24Kitchen of de hele dag rondgestruind of Youtube naar food video’s. Als je dit kijkt ben je natuurlijk vaak geneigd om het na te gaan maken of op zijn minst wil je het proeven. Nu meer dan ooit is het belangrijk geworden om beeld te gebruiken in jouw marketing. Nu veel mensen thuis zitten hebben ze meer tijd om food video’s te kijken. Wij leggen je uit wat het nut is van food video’s!
Mensen verleiden tot actie
Nu mensen niet meer naar jouw restaurant, café of bar toe kunnen is het misschien interessant om food video’s in te zetten. Zo kunnen mensen zien hoe jouw gerechten eruitzien en kun je ze dus verleiden om bij jou eten te bestellen. Daarnaast kun je food video ook uitleg geven hoe je bijvoorbeeld een bord opmaakt of wat dacht je ervan om een bepaalde sfeer te laten zien in jouw video? Door video kun je eenvoudig gevoel geven aan jouw product of onderneming.
Mensen kijken graag
Het is een feit van de mens anno 2020 liever kijkt dan leest. Om die reden is video een zeer interessante tool om in te zetten. Door mensen iets te laten zien krijgen zij al sneller een beeld van jouw product dan als ze dat moeten lezen. Om die reden is food content extra belangrijk geworden.
Inspireer jouw doelgroep
Door video kun je mensen aanzetten door actie. Ofwel mocht je de sterren van de hemel kunnen koken met jouw product? Dan kun je mensen verleiden om hetzelfde te doen door middel van food video! Het gewenste doel is met food video dichter bij dan je denkt!
Dit zijn de 5 meest populaire pizza’s
Pizza. We zijn er simpelweg dol op. Dit overheerlijke gerecht uit Italië is door de hele wereld overgenomen en zowel jong als oud zijn er gek op. Maar wat zijn nou precies de meest populaire pizza’s? In dit artikel maakten we een top vijf van de meest populaire pizza’s van Nederland.
Pizza Margherita
De pizza margherita is een typisch Napolitaanse pizza. De pizza wordt door velen bestempeld als saai, maar de pizza heeft ook veel aanhangers, gezien de margherita op nummer één in ons lijstje staat. De ingrediënten op de pizza zijn vaak simpel, maar goed: tomaten, mozzarella en verse basilicum.
Pizza Pepperoni
Op de pizza pepperoni zit, zoals op bijna iedere pizza, tomatensaus en kaas. Verder zit er natuurlijk pepperoni op. Pepperoni is de scherpe variant van salami en de pizza pepperoni is dan ook niet voor mensen die niet tegen een pitje kunnen. De worst wordt gemaakt van varkensvlees en rundvlees, soms wordt er ook kip aan toegevoegd. Aangezien pepperoni geen Italiaanse worst is, wordt er in Italië vrijwel geen pizza pepperoni gegeten en blijft deze topping vooral in Nederland en Amerika populair.
Pizza 4 Formaggi
Op de pizza 4 formaggi zit heel erg veel kaas. Voor de Nederlandse kaaskoppen onder ons, is de 4 formaggi dus een echte topper. Doorgaans zit er pecorino, mozzarella, gorgonzola en taleggio op de pizza, maar hier en daar wordt wel eens voor een ander soort kaas gekozen.
Pizza 4 stagioni
Als je een klein beetje Italiaans kunt, weet je ook wat er op de pizza 4 stagioni zit. Stagioni betekent namelijk seizoenen. De pizza is dus gevuld met groentes en producten uit het seizoen dat momenteel gaande is.
Pizza Parmigiana
De pizza parmigiana is een heerlijke pizza met een goede hoeveelheid aubergine. De twee ingrediënten die deze pizza namelijk speciaal maken zijn: aubergine en parmezaanse kaas. Daarnaast wordt de pizza natuurlijk ook nog belegd met tomatensaus en mozzarella.
Honger gekregen?
Heb je honger gekregen van al dat gepraat over heerlijke pizza’s? Bestel dan eens een pizza bij WOODSTONE Pizza and Wine. Hier eet je de allerlekkerste pizza’s!
Lekkere toppings voor je zelfgemaakte pizza
Houd jij van het knapperige geluid als je in je zelfgemaakte pizza bijt? Wij zijn er in elk geval dol op. Wat een pizza echt lekker maakt? De toppings natuurlijk. Op onze monte pizza crust of zelfgemaakt pizzadeeg experimenteren we dan ook regelmatig met heerlijke toppings.
Say cheese!
Als je het aan ons vraagt hoort er op elke pizza kaas te liggen. Maar niet elke kaas is geschikt voor je pizza. Je wil natuurlijk dat je op elke pizzapunt kaas proeft. Kies daarom voor een kaas die goed smelt. Voor een ideale spreiding raden we je aan om geraspte kaas te gebruiken.
Dit zijn goede kaastoppings voor je zelfgemaakte pizza:
- Mozzarella
- Parmezaan
- Cheddar
- Emmentaler
Onze tip: beleg je pizza met een mengeling kazen. Zo voorkom je een te zoute pizza (als je te veel parmezaan gebruikt) of een kaassoort die overheerst.
Wil je graag een echte smaakmaker toevoegen?
Beleg je pizza dan met geitenkaas of een blauwe kaas, zoals Roquefort. Deze kazen smelten iets minder goed. Voor een ideale spreiding leg je dus verschillende brokjes over heel de pizza.
Toppings voor een lekkere vegetarische pizza
Je kan je monte pizza crust beleggen met vegetarische toppings. Een pizza met lekker veel groenten doet het altijd goed. Bij ons valt een pizza met artisjok en buffelmozzarella altijd goed in de smaak. Ook combinaties met tomaat en pesto zijn heerlijk. Pompoenblokjes en spinazie zijn het ideale duo voor je herfstpizza.
Dit zijn heerlijke vega toppings:
- Falafel
- Vegetarisch gehakt
- Paprika
- Ananas
- Spinazie
- Spiegelei
- Rode of groene pepers
- Champignons
- Aubergine
- Rode) ui
- Rucola (koude topping!)
Eet jij graag een stukje vis?
Zalm en tonijn zijn heerlijke pizza toppings. Ook zeevruchten zoals mosselen en sint-jacobsvruchten doen het goed op een pizza. Als je graag een vis pizza maakt, geven we je de tip om een witte pizza of pizza bianca te maken. Dan vervang je de tomatensaus met een heerlijke roomsaus.
Vlees doet het altijd goed
Ben jij een meat lover? Vlees doet het altijd goed op een pizza. Italiaanse ham van Parma tot prosciutto zullen altijd lekker zijn. Salami is ook lekker. Mag het wat pittiger? Kies dan voor pepperoniworst of chorizo. Spek- en kipblokjes zijn ook lekker.
Hoe organiseer je een leuk diner met vrienden?
Ondanks dat er momenteel allerlei regels zijn met betrekking tot afstand houden en de hoeveelheid mensen die je thuis mag uitnodigen, betekent dat niet dat je zo nu en dan je vrienden niet wilt zien om eens goed bij te kletsen. En hoe doe je dat nu beter dan tijdens een gezellig diner? Nu de openingstijden in de horeca weer ingekort worden kun je net zo goed thuis een gezellig etentje geven. Hoe je dit het beste doet leggen we je graag uit.
- Bepaal wie je uitnodigt
Aangezien we maar een maximum aantal mensen thuis mogen uitnodigen zul je het klein moeten houden. Komt eigenlijk alleen maar goed uit, want dat scheelt jou weer werk. Denk aan minder lang in de keuken staan en minder afwas. Tenzij je graag juist in lang in de keuken staat en een vaatwasser hebt, dan hebben we niks gezegd. Ga van te voren na op welke datum iedereen kan en prik vervolgens een dag zodat jij alvast aan de slag kunt met de voorbereidingen.
- Bepaal wat gaat maken
Of je het nu klein houdt of liever een driegangenmenu voorschotelt aan je vrienden, check van tevoren even of er bepaalde allergieën of dieetwensen zijn waar je nog niet vanaf weet. Op basis daarvan kun je bedenken wat je wilt maken. Probeer iets dat je al eerder gemaakt hebt om teleurstellingen te voorkomen. Daarnaast kun je ook iets kiezen wat je van te voren al klaar kunt maken. Denk aan lasagna of tiramisu bijvoorbeeld.
- Creëer sfeer
Of je nu een heel scala aan diverse tapas hapjes hebt bereid of je het bij een heerlijk soepje met brood houdt, je etentje wordt nog gezelliger met een mooi gedekte tafel. Denk aan een tafelkleed, onderzetters, mooie bloemen of kaarsen en sfeervolle muziek.
- Zorg voor genoeg drinken
Wat is er nu belangrijker bij een gezellig diner dan een goed glas wijn. Kies je wijn zorgvuldig uit. Je kunt een wijn namelijk nog zo lekker vinden, misschien vinden je vrienden het wel niks. Let er op dat de wijn bij het gerecht past dat je gaat maken en zorg ervoor dat je gasten wat te kiezen hebben. Biefstuk gaat bijvoorbeeld er goed samen met rode Bordeaux wijn. Sushi daarentegen matcht veel beter met een glas witte wijn zoals Pinot Grigio of Riesling. Kies een wijn in de aanbieding zodat ook de kosten niet door het dak gaat. Eetsmakelijk!
Een eigen taartenwinkel beginnen: hoe doe je dat?
Is jouw passie bakken, een taart of cake mooi versieren en word je daar gewoon heel blij van? Dan is het beginnen van een taartenwinkel wellicht echt iets voor jou. Een eigen taartenwinkel beginnen is natuurlijk niet zomaar iets. Nee, het hebben van een taartenwinkel kan natuurlijk ook online of in een echte fysieke winkel om daar je assortiment te presenteren en verkopen. Alleen heel leuk een eigen zaak, maar hoe doe je dat nu precies? Dat leggen we uit in deze blog!
Benieuwd? Lees dan hieronder verder.
Het begint allemaal bij het begin
Vaak ontstaan dingen vanuit een hobby en de kans is erg aanwezig dat jouw hobby momenteel ook betrekking heeft tot het maken van taarten of cakes. Alleen je nu op het punt bent om er serieus werk van te maken. Voor het maken van taarten heb je uiteraard bakspullen nodig, zoals je zelf ook wel weet en anderen hebben dit ook nodig. Bekijk daarom eerst of daar vraag naar is en of jij dat anderen kunt bieden.
Taarten zijn tegenwoordig ware kunstwerken. Een verjaardag, jubileum, geboorte of bruiloft is niet compleet zonder een heerlijke, prachtige taart. Daarom is het zeker een interessante branche om een eigen taartenwinkel te starten. Het begin dus allemaal met een idee. Je kunt er voor kiezen om zelf taarten te maken en deze te verkopen, maar je kunt ook de taartenwinkel zijn die de spullen verkoopt voor het maken van een overheerlijke taart of cake. Het is dus in eerste instantie belangrijk om dat eerst jezelf af te vragen.
Het starten van een eigen taartenwinkel
Wanneer je er uit bent wat je graag wilt verkopen als taartenwinkel dus de ingrediënten voor het maken en versieren van een taart of echt het zelf maken van taarten en die verkopen, zijn we aangekomen bij het volgende punt. Die luidt als volgt: hoe ga ik starten? Alles begint dus bij een plan en idee voor een onderneming daarna is het zaak om dat plan en idee te verwezenlijken naar een echt concreet plan en doel. Welke van beide opties je ook kiest, er komt ook een punt bij kijken en dat is prijsbepaling. Hoeveel vraag je voor je taarten? Als je die optie hebt gekozen. Of wat kosten je producten die je aanbiedt? Een belangrijk onderdeel.
Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken hoe jij jezelf op de markt kunt zetten samen met je taartenwinkel en zo ook klanten hebt. Zonder klanten wordt het hebben van een onderneming natuurlijk heel lastig. Ga je daarom inschrijven bij de Kamer van Koophandel, zodat je ook staat ingeschreven als een officieel bedrijf. Kijk vervolgens naar hoe jij je taartenwinkel wilt vormgeven. Dus een huisstijl met logo, website wel of niet? Een pand voor je winkel? Belangrijke dingen om over na te denken wat daarin handig is voor jou.
Tot slot wil je natuurlijk ook klanten werven. Dit kun je op verschillende manieren aanpakken. Mond-op mond reclame of aan de hand van flyers. Extra opvallen kan ook met online marketing. Of door gebruik te maken van social media marketing. Ook een belangrijk onderdeel om je bewust van te zijn.
Hoe kan je gezond afvallen?
Veel mensen willen gezond zijn, daar hoort een gezond gewicht bij. Een gezond gewicht verlaagt de kans op diabetes type 2, hart- en vaatziekten en gewrichtsklachten. Tevens kan je de kans op verschillende soorten ziektes voorkomen. Het is dus verstandig om te af te vallen wanneer er sprake is van overgewicht. Hieronder enkele tips om gezond af te vallen
Eet gevarieerd
Om te werken aan een gezond gewicht is belangrijk om op te letten op je voeding. Het is belangrijk dat je gevarieerd eet om zo voldoende eiwitten, vetten en koolhydraten binnen te krijgen, die geven je immers energie. Om af te vallen is het belangrijk dat je minder calorieën binnen te krijgen dan je verbruikt. Het is wel belangrijk om de calorieën uit gezonde voeding te halen. Wanneer je het moeilijk vindt om gevarieerd te eten, kan bijvoorbeeld een gezonde maaltijd box de oplossing zijn. Hiermee hoef je niet meer na te denken voor het avondeten, krijg je de nodige voedingsstoffen binnen en kan er zelf rekening worden gehouden met bepaalde dieetwensen. Probeer gedurende dag ook geraffineerde suiker en andere snelle koolhydraten te vermijden. Ga zoveel mogelijk voor volkoren producten en probeer kleinere porties koolhydraten te eten.
Beweeg
Gezond eten is de basis om te af te vallen, bewegen helpt je hierbij. Bewegen is niet alleen een manier om af te vallen, maar het is ook heel gezond. Het is dus belangrijk om vaak intensief te trainen. Om af te vallen is het verstandig gemiddeld per dag 60 minuten intensief te bewegen. Dit hoeft niet alleen sporten te zijn, maar kan ook intensieve huishoudelijke klussen zijn zoals tuinieren of een avondwandeling. Andere tips om meer te bewegen is om bijvoorbeeld vaker de fiets te pakken, vaker te wandelen, de trap te pakken in plaats van de lift of stap een halte eerder en loop het laatste stukje.
Foodtrends van het moment
Zoals elke markt, is ook de foodbranche onderhevig aan trends. Zien doet volgen, zullen we maar zeggen en daarbij… het aanbod stuurt de consument. Want je kunt het zo gek niet bedenken en het is voorhanden. Online supermarkten, specialistische internetslagerijen & visboeren, biologische maaltijdservices en noem het maar op. Maar óók belangrijk, zo blijkt uit onderzoek van Innova Market Insights: het verhaal achter het eten op je bord. Hier een top 5 van huidige foodtrends
- Het verhaal achter je product
Voedingsmiddelenbedrijven scoren goed met storytelling. Vooral startups werken vanuit een duidelijk verhaal en grote bedrijven en fastmovers kunnen niet anders dan deze trend omarmen. Want de behoefte aan informatie is er. Mensen willen weten waar hun vlees, vis en andere verswaren vandaan komen. Een eerlijk en transparant verhaal. Herkomst van dieren is bijvoorbeeld belangrijk en minder, maar beter vlees lijkt een blijvende trend.
Mook de aanwezigheid van bijvoorbeeld conserveringsmiddelen en kunstmatige toevoegingen, is iets wat mensen steeds meer lijkt bezig te houden.
- Complete buitenkeukens
Thuis uit eten is een trend die we steeds meer zien en de complete buitenkeukens die we steeds meer zien, dragen daar zeker aan bij! Zelfs in de kleinere stadstuintjes en dakterrassen vind je tegenwoordig de meest geavanceerde kamado’s, smokers, braaien en andere vernuftige BBQ’s. Er wordt wat af gebarbecued. Low & Slow BBQ vlees, snelle burgers en worstjes, maar zéker ook groenten en zelfs desertjes worden massaal klaargemaakt in de buitenkeuken. Wijntje of biertje erbij en je hoeft de deur niet meer uit… Een trend die flink wordt gevoed door het allesoverheersende corona virus, dat moge duidelijk zijn. Maar een trend ie vast en zeker aanhoudt.
- Vegan
Hoewel deze groep nog altijd niche is, wordt deze trend enorm uitvergroot. Want vegan is hot en heel ‘sharable’. Leef je vegan, dan deel je dat met de wereld. Het lijkt soms bijna alsof de halve wereld vegan eet, maar vergis je niet, de groep is nog altijd klein. Desalniettemin kunnen we natuurlijk niet om deze fotogenieke trend heen. Veel influencers delen hun vegan lifestyle en voeren haast een ware campagne. Met een groei in aanbod, wordt het je tegenwoordig wel steeds eenvoudiger gemaakt om vegan te leven. Maar dan is er nog altijd de uitdaging om deze lifestyle vol te houden. We gaan het zien…
- Duurzaamheid
Als je een peiler die elk jaar belangrijker wordt een trend kan noemen, kan duurzaamheid niet ontbreken in dit rijtje. Verpakkingen, duurzaam produceren, voedselverspilling: allemaal punten waar steeds meer aandacht naar uitgaat en die trend kunnen we natuurlijk alleen maar toejuichen. En een trend die ongetwijfeld volgend jaar ook weer in het rijtje staat. Net zolang tot duurzaam daadwerkelijk het nieuwe normaal is.
- Hybride
Het blijft een beetje dubieus: gaan hybride producten echt terrein winnen? Er wordt al lang over gepraat en ook dit jaar weer wordt hybride weer als trend getipt. Zo lanceerde Robert Kranenburg de Kranenburger: een burger die voor 50% bestaat uit rundvlees en voor 50% uit champignon. Op zich een mooie ontwikkeling, want producten die deels uit vlees bestaan en deels uit vezelrijke granen en peulvruchten dragen niet alleen bij aan de gezondheid, maar hebben ook minder impact op het milieu. Het is een mooi streven, waar veel over wordt gesproken, maar in de praktijk lijkt het daar vooralsnog bij te blijven.
Sfeer creëren met een buitenkeuken
Naast de inrichting van je huis is het ook belangrijk om aandacht aan je tuin te besteden. Door je tuin goed gedacht in te richten kan je een hele mooie sfeervolle tuin creëren. Er zijn meerdere elementen die je tuin sfeervol kunnen maken. Door het plaatsen van een terras voor of achter in je tuin plaats je direct de ideale zit plek in je tuin waar je heerlijk kan genieten van de zomerse zon of juist in de winterse dagen met een heerlijke vuurkorf van een warme winteravond.
Daarnaast kan je natuurlijk ook groen plaatsen in je tuin zodat daar ook sfeer vanaf komt, zoals het plaatsen van een klein grasveldje waar de kinderen heerlijk op kunnen spelen. Of juist mooie prachtige bomen die een eyecatcher van je tuin zijn omringd door mooie bloemen en planten.
Ook kun je een buitenkeuken laten plaatsen in je tuin. Een buitenkeuken is natuurlijk een grote mooie eyecatcher in je tuin wat veel sfeer creëert en ook luxe uitstraalt. Daarnaast is een buitenkeuken ook heel erg gezellig als je met vrienden en familie buiten wilt eten, je kan een heerlijk gerecht voor hun klaarmaken en samen genieten van de gezelligheid. Door het plaatsen van een buitenkeuken van beton weet je ook zeker dat de duurzaamheid van het product voorop staat. Een houten keuken vergt veel meer onderhoud en zal dan ook zeker veel sneller vergaan terwijl een betonnen keuken bijna volledig onderhoudsvrij is waardoor je hier vele jaren langer plezier van zult hebben.
De laatste tijd worden er steeds meer accessoires gemaakt voor de buitenkeukens zodat je jouw buitenkeuken nog persoonlijker kan maken. Naast accessoires komen er ook steeds meer toevoegingen zoals een pizza oven of een houtkachel die je erbij kan laten installeren. Eigenlijk is er meer als keuze genoeg zodat jij jouw persoonlijke buitenkeuken op maat kan laten plaatsen.