food

Wat is het nut van food video?

Je hebt vast weleens gekeken naar 24Kitchen of de hele dag rondgestruind of Youtube naar food video’s. Als je dit kijkt ben je natuurlijk vaak geneigd om het na te gaan maken of op zijn minst wil je het proeven. Nu meer dan ooit is het belangrijk geworden om beeld te gebruiken in jouw marketing. Nu veel mensen thuis zitten hebben ze meer tijd om food video’s te kijken. Wij leggen je uit wat het nut is van food video’s!

Mensen verleiden tot actie

Nu mensen niet meer naar jouw restaurant, café of bar toe kunnen is het misschien interessant om food video’s in te zetten. Zo kunnen mensen zien hoe jouw gerechten eruitzien en kun je ze dus verleiden om bij jou eten te bestellen. Daarnaast kun je food video ook uitleg geven hoe je bijvoorbeeld een bord opmaakt of wat dacht je ervan om een bepaalde sfeer te laten zien in jouw video? Door video kun je eenvoudig gevoel geven aan jouw product of onderneming.

Mensen kijken graag

Het is een feit van de mens anno 2020 liever kijkt dan leest. Om die reden is video een zeer interessante tool om in te zetten. Door mensen iets te laten zien krijgen zij al sneller een beeld van jouw product dan als ze dat moeten lezen. Om die reden is food content extra belangrijk geworden.

Inspireer jouw doelgroep

Door video kun je mensen aanzetten door actie. Ofwel mocht je de sterren van de hemel kunnen koken met jouw product? Dan kun je mensen verleiden om hetzelfde te doen door middel van food video! Het gewenste doel is met food video dichter bij dan je denkt!